Hvad
  • Ridning
Hvor

Tilmeld efterskole

Efterskole Info er en hjemmeside, som henvender sig til kommende og nuværende efterskoleelever og efterskoleforældre. Det betyder også, at hjemmesidens besøgende er relevante for enhver efterskole. Hjemmesidens består af to grundlæggende elementer: en søgemaskine og efterskoleprofiler.

Vi hjælper efterskoler med at maksimere deres kapacitet af elever og samtidig blive eksponeret for relevante segmenter. En efterskole har som standard en gratis profil, men skolen har mulighed for at opgradere til et betalt medlemskab. Herunder forklarer vi fordelene ved en betalt profil, vores loyalitetsprogram m.m.

Fordele ved et betalt medlemsskab

Herunder ses de største fordele ved medlemsskabet:

– Din efterskole ligger øverst i søgemaskinen sammen med de andre betalte medlemsskaber

– Vi opsætter efterskoleprofilen for dig

– Din efterskoleprofil bliver komplet med fremhævet billede (leder til øget klikrate) og alle oplysninger om efterskolen

– Din efterskole får login til vores back-end system, således du hurtigt kan se data og lave profilændringer

– Adgang til vores tilkøb: annoncer, bannere, SoMe, nyhedsbrev og linkbuilding

– Din efterskole bliver en del af vores loyalitetsprogram

– Månedlig effektrapport

– Service på alle hverdage i perioden kl. 8-16 via telefon og e-mail

– Kvartalsforbrugeranalyser

Åbningstilbud

Vi gik live den 22. august 2021, og i den forbindelse tilbyder vi et åbningstilbud til de 20 første efterskoler. Åbningstilbuddet omfatter følgende:

– 50 % rabat det første år

– 3 gratis annoncer på selvvalgte søgeord (fx fodbold efterskole og musikefterskole)

– 1 gratis forsidebanner (ugens efterskole)

– 3 gratis nyhedsbrevopslag

– 3 gratis SoMe opslag

– Ubegrænset brug af jobportalen

– Vist på landingssiden “Efterskolecamps”

– Vist på landingssiden “Ledige pladser”

– Vist på landingssiden “Efterskolernes Dag”

– Vist på landingssiden “Efterskolernes Aften”

– Vist på landingssiden “Åbent hus arrangementer”

For mere information ring til kundeservicemedarbejder Philip på 60 41 90 50 eller skriv på kontakt@efterskole-info.dk (han står til rådighed på alle hverdage kl. 8-16).

Bestilling

Du kan bestille et betalt medlemsskab ved henvendelse til kundeservicemedarbejder Philip Gamborg på tlf. 60 41 90 50.