Hvad
  • Teater/drama/skuespiller
Hvor

Pressemateriale

Efterskole Info er en søgemaskine, som hjælper kommende efterskoleelever og efterskoleforældre med at finde den eller de efterskoler, som matcher deres ønsker og behov. Udover søgemaskinen tilbyder vi også andre relevante sider og værktøjer, som er til gavn for ovennævnte segmenter, heriblandt en prisberegner, oversigt over ledige pladser, efterskolecamps, ledige efterskolejob mv.

Oplysninger

Grundlagt: den 22. august 2021

Besøgende: 15.500 månedlige besøgende

Hovedkontor: Chr. X’s Vej 76, 02.03

Virksomhed: PA Digital ApS

Materiale

Medier er velkommen til henvise og referere til os, og de kan med fordel anvende vores nedenstående pressemateriale:

Hvis du ønsker at komme i kontakt med vores presseansvarlige, så ring til Philip på 60 41 90 50 eller skriv til ham på kontakt@efterskole-info.dk.

Pressemateriale

Kommer snart…

efterskoler

Tilmeld dig nyhedsbrevet og tilslut dig 5.000 kommende elever og forældre

Få et eksklusivt indblik i efterskolelivet, konkrete råd fra nuværende elever og lærere, bliv opdateret på ledige efterskole pladser, modtag værktøjer til at vælge den rette efterskole og meget mere.