Hvad
  • Ridning
Hvor

Om os

Efterskole Info er en oversigt over alle danske efterskoler med hver deres individuelle efterskoleprofil. Ved hjælp af en søgefunktion, filtre, sorteringsmuligheder og et interaktivt kort kan brugeren finde den eller de efterskoler, som bedst matcher brugerens krav. Hjemmesiden består af andre relevante landingssider såsom en liste over efterskole camps, et videnscenter for elever, forældre og ansatte i efterskolelandskabet og en jobportal for efterskolelærere.

Efterskoler kan vælge at betale for en premium profil eller nøjes med en gratis profil. Du kan læse mere om, hvordan du tilmelder din efterskole og alle fordele ved et premium medlemskab lige her.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål, kommentarer o.lign. står kundeservicemedarbejder Philip til rådighed på alle hverdage kl. 8-16 over telefon og e-mail.

Efterskole Info

Chr. X’s Vej 76, 02.03 – 8260 Viby J

kontakt@efterskole-info.dk

Åbningstider: 08:00-16:00 på alle hverdage (telefon og e-mail)