Efterskoler med ledige pladser

Svært at finde en efterskole

De seneste år har antallet af elever vokset hvert eneste år.

Dette betyder også at efterskolerne bliver fyldt hurtigere op og de eftertragtede pladser bliver optaget med lynets hast.
Hvis man gerne vil sikre sig en plads på en ledig efterskole, vil vi anbefale at du er ude i god tid. Derfor bør du kigge på efterskoler 3-4 år før dit barn skal afsted. 

Ledige efterskole pladser på Sjælland

SJÆLLANDSKE EFTERSKOLER BLIVER ISÆR HURTIGT OPTAGET. DETTE SKYLDES AT DER GEOGRAFISK ER FÆRRE EFTERSKOLER I DEN LANDSDEL, KONTRA ANTALLET AF UNGE ELEVER, SOM GERNE VIL PÅ EFTERSKOLE. DERFOR BØR MAN VÆRE UDE I RIGTIG GOD TID FOR, AT KUNNE SIKRE SIG EN PLADS. HVIS MAN ER UDE I DÅRLIG TID, KAN MAN MULIGVIS BLIVE SKREVET OP PÅ EN VENTELISTE, MEN DISSE KAN VÆRE LANGE. DERFOR BØR MAN IKKE VÆRE KRÆSEN OMKRING HVILKE LINJER DER KUNNE BLIVE AKTUELLE. HER ER KAN VÆRE OP MOD 100 I VENTELISTE, PÅ FORSKELLIGE LINJER. 

 

Ledige efterskole pladser på Fyn

dER er mange fede og spændende efterskoler på fyn. Der er alt fra musikefterskoler til outdoorefterskoler. fyn er en dejlig ø, hvilket gir mange muligheder. derfor er der også mange som tager turen fra enden sjælland eller jylland og tager et år eller to på en efterskole på fyn. 

Ledige efterskolepladser i Jylland

Der er massere af muligheder for at gå på efterskole i jylland. Da jylland deler sig op i nordjylland, midtjylland og syddanmark. Du kan finde alle former for efterskoler i hver del af jylland. Igen bør man være opmærksom på at efterskolepladserne er i høj kurs i disse år. Derfor bør man være ude i god tid og skrive sig op på de efterskoler, som er interssante for den kommende elev.

Der er følgende år som du kan gå på.

Forside > Efterskole ledige pladser

Søger du en ledig plads?

Udfyld formularen og bliv kontaktet af efterskoler, som matcher dine kriterier.

10

Gør ligesom 400+ elever og forældre og tilmeld dig vores nyhedsbrev