Er du robot interesseret og vil på efterskole?

Kunne du tænke dig at blive god eller bedre til at bygge en form for teknologi, programmere et stykke software eller muligvis bare komme lidt foran de andre teknologisk?
Så får du muligheden ved at tage på en af de mange efterskoler, som tilbyder linjer, hvor man kan få disse emner på skoleskemaet.
Der er flere af efterskolerne, som bliver sat for opgave at fuldføre et projekt. Her skal de bruge deres allerede eksisterende og nye viden til at fuldføre. Disse opgaver kunne for eksempel være at bygge hjemmesider, programmere et stykke software til at gøre en bestemt ting eller bygge robotter.

Skal man være erfaren for at komme på en af disse efterskoler?

Du behøver ikke at kunne programmere noget som helst for at skulle starte på en af disse linjer. Hvis du bare har interessen for at ville lære og ser det som en mulighed for at dygtiggøre dig. Så er vi sikker på at du vil få en masse med fra undervisningen.

Undervisningen er også meget fra efterskole til efterskole. Her kan du både have teorietisk undervisning foran tavlen, men der er også mange som har et lokale, hvor de kan få lov at eksperimentere med hjælp og støtte fra underviserne.

Her vil de kunne få lov til at bygge og skabe det de helt selv har i tankerne, eller som deres skole relaterede projekt. Dette gør de ved hjælp af computere, værktøj og andet robotlegetøj.

Unge danskere er vildt gode til den teknologiske fremgang

Er du en haj til alt det der omhandler computere og anden form for teknologi?
Der er efterskoler i Danmark som laver linjer til disse personer. De har nemlig set at flere og flere unge bliver tidligere interesseret i mekanik og den teknologiske fremgang går meget hurtigere end det gjorde for få år siden. I takt med at flere får computere tidligere på værelserne, og viden er blevet meget mere tilgængeligt på internettet. Så ser man flere unge, som hurtigere og hurtigere bliver bedre og har en hurtigere læringsevne end voksende uddannede mennesker. Dette skyldes bland andet at alt den viden, som de unge suger til sig, er på medier de benytter sig meget af. Her er mediet YouTube et af de medier, som de unge er utrolig gode til at benytte. De unge kan nemlig ikke kun finde underholdning, men meget mere. For YouTube er verdens største læringsplatform.
Det der gør det nemt for de unge, er at de kan få lov til at se hvordan de anvender teorien eller deres læring. Ikke nok med dette kan de nemlig også gense og finde den viden der interesserer dem.

Så hold dig ikke tilbage, tag et år på en af efterskolerne med IT/teknologi/programmering-linjer, for her vil du ikke bare tilstræbe dig ny viden, som du kan tage med dig videre. Men du vil finde ligesindede, som også har samme interesse som dig. Derved vil I kunne skabe helt nye og fede ting og få en af de fedeste oplevelser i dit liv.