Det spirituelle efterskoleliv

Der er ingen regler for hvordan et efterskoleophold skal se ud. Der er ingen der siger, at der ikke også kan være plads til det indre, det følsomme, det spirituelle når man rejser hjemmefra for at gå på et efterskoleophold. Et efterskoleophold kan sagtens være fyldt med spiritualitet, yoga, mindfulness, krystalsten og chakra healing. Er du som elev og som menneske en spirituel person, som nyder at udforske den mentale sundhed og det levende psykiske helbred, så er et efterskoleophold på en spirituel efterskole helt sikkert noget for dig.

Mindfulness og ro på efterskolen

Mange efterskoler har udvalgte linjer der har fokus på (eksempelvis) yoga og mindfulness, som inddrager krystalsten, læren om chakra, meditation, vejrtrækningsøvelser, røgelsespinde, engle- og tarotkort læsning osv. Skoler, der rejser til spirituelle rejser til eksempelvis Nepal, for at udforske deres opsigtsvækkende kultur der sætter fokus på de familiære og spirituelle værdier. Flere efterskoler søger mod yoga- og mindflunesretreats rundt om på kloden, for at give eleverne mulighed for at undersøge og udforske den spirituelle følelsesverden.

Undervisning med facetter

Oftest foregår undervisningen på de spirituelle efterskoler i rolige, behagelige og nærværende miljøer der ikke er blege for at udforske og undersøge alle mulige forskellige facetter af den spirituelle verden; chakra duftlys, feng shui chakra kugler, bekymringssten, røgelsespinde osv. Som spirituel person der måske endda interesserer sig for akvamarin, jaspis, labradorit, månesten og lapiz lazuli, så er en spirituel efterskole helt sikkert noget for dig.

Spiritualitet stiger hos unge

Spiritualitet bliver mere og mere eftersøgt i den moderne, teknologiske verden, specielt blandt unge, der blandt så mange andre oplever det stigende skole pres, det sociale medies indvending i hverdagen, udseendemæssige og adfærdsmæssige retningslinjer som er umulige at leve op til. På vores hjemmeside kan du læse mere om et efterskoleliv der fordrer og sætter fokus på unges velvære og mentale sundhed, om efterskoleår der byder på krystalsten, stjernetegn og dannelsesrejser til Nepal.