Der er altid hjælp at hente til lektierne

At gå på efterskole er en underfundig blanding af social dannelse og fagligudvikling. Det er ikke altid nemt at balancere efterskolens hverdag som er fyldt med nye oplevelser, emneuger, rejser og fagdage, køkkentjanser og timevis af gymnastiktræning i springhallen mens man på samme tid er ved at færdiggøre sin folkeskoleuddannelse, og skal holde sig trit med lektierne, eksamenspresset og sin generelle faglige udvikling.

Få den rette hjælp

Men der er altid hjælp at finde, det er en forudsætning når man går på efterskole: at der altid er nogen der kan hjælpe og vejlede dig i din fagligeudvkling. Man er altid omkring sine undervisere (dem der har givet dig lektien) og elever i din klasse eller et klassetrin over dig, som er eller har været i samme situation som dig. Men lektielæsningen foregår ikke kun på efterskolen, den foregår også i hjemmet, når man er hjemme på weekend. Her følger lektierne som oftest med, og det er ikke altid en forudsætning, at man som forældre har evnen til at hjælpe en bars med deres faglige udvikling i fag som matematik, dansk, engelsk, historie og så videre. Men her er der også hjælp at hente.

Hjælpen kan komme udefra

Det er ikke meningen, at man skal sidde alene med sine lektie problemer, og det har Learny for øje. Med vejledning, kan man nå rigtig langt, nogen gange er det blot en hjælp, at have en læsemakker man kan forhøre sig hos, mens man laver sine lektier. Det er ikke altid, at ens underviser er klar på at give svar på lektie spørgsmål henover weekenden, og det er her at lektiehjælp fra Learny kommer ind i billedet. Hos Learny, er du medbestemmende hele vejen igennem, fra planlægning af dit lektie forløb, til udvælgelse af lektiehjælps kandidater.

Online lektiehjælp

Lektier skal ikke være en hæmsko for dit efterskoleliv, og derfor er lektiehjælpen også at finde online hos Learny, så du kan få den tiltrængte og kvalificerede lektiehjælp hvor som helst i landet; om du er efterskoleelev på mors eller på sydfyn, det spiller ingen rolle for Learny. Hvis du er interesseret i lektiehjælp fra Learny så tag et kig på deres flotte og intuitive hjemmeside, som introducere dig til deres process fra planlægning af forløb til udvælgelse af lektiehjælper. Deres lektiehjælp og deres undervisere går ikke på kompromis med kvaliteten og har altid din faglige udvikling i fokus. Det kan være, at lektiehjælp fra Learny er det sidste du mangler for at gøre dit efterskoleophold så givende som overhovedet muligt.